Leidinggeven in de 21ste eeuw

PRiMAN ervaart zelfsturing in auto en ontdekt parallel met werkvloer!
24 juli 2017
Innovatieplatform VONK wint prijs bij Ministerie van Financiën
24 juli 2017

Leidinggeven in de 21ste eeuw

Frank Jeene van Priman is voor een aantal dagen ingehuurd door KasGroeit om workshops over dienend leidinggeven te geven

KasGroeit is een initiatief om kasmanagers en medewerkers in contact te brengen met waardevolle kennis die niet altijd binnen het bedrijf zelf te vergaren is. De deelnemers hebben het gevoel veel handvaten te zijn geboden waar ze op verder kunnen. Ook KasGroeit oprichters Anneke Postma en Jolanda Rosloot vonden het heel waardevol hoe Frank de verschillende rollen van een uitlegde en verklaarde. Bekijk hieronder de video van de workshop met reacties!

Frank Jeene werd ook geinterviewd door het Vakblad van de Bloemisterij over het benutten van de talenten binnen de organisatie. Het slagen van de medewerker is het slagen van de organisatie. Anders gezegd: de resultaten van de onderneming worden bepaald door de prestaties van de medewerker. En hoe meer een medewerker vanuit zijn talent kan werken des te productiever hij is. Door meer te weten over welke talenten een medewerker beschikt en daar naar te handelen zal een medewerker het ook gaan accepteren hoe hij door zijn leidinggevende wordt aangestuurd en daardoor ook meer accepteren. Aldus Frank Jeene. Lees het volledige item hier: ArtikelFrankJeene

 

Ontdek de ware potentie en talenten van je werknemers

Neem nu contact op
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: