Ngage Media: Selectie assesment

2 belangrijke trends voor P&O
24 augustus 2017
Wat koop je eigenlijk bij een coachtraject?
27 augustus 2017

Ngage Media: Selectie assesment

Ngage Media: Selectie assesment

Xavier Tilman, managing Partner & oprichter van Ngage Media over de inzet van een selectie assessment.

“Wij waren op zoek naar een nieuwe medewerker maar vonden het wel heel belangrijk dat deze in ons team paste. Een op het oog geschikte kandidaat hebben we laten afvallen nadat we de persoon een selectie assessment bij PRiMAN hebben laten doen.  De belangrijkste reden was dat we de gap tussen ons ideaal profiel en de aanlegscores bij een aantal noodzakelijke competenties te groot vonden. We zouden daar dan of concessies aan ons gewenste beeld moeten doen of op zoek moeten gaan naar een andere kandidaat. Wij hebben voor het laatste gekozen omdat wij er in geloven dat de kwaliteit van de mensen die we weten aan te trekken uiteindelijk voor ons het verschil gaat maken.”

Xavier Tilman, managing partner en oprichter van Ngage Media

 

Ontdek de ware potentie en talenten van je werknemers

Neem nu contact op
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: