Nieuwe PRiMAN-collega Alex Loopik helpt leiders doeltreffender te zijn

Talent en gedrag in 360 graden (Nieuwsbrief #26)
18 oktober 2017
De 3-daagse training Dienend Leidinggeven is van start!
29 december 2017

Nieuwe PRiMAN-collega Alex Loopik helpt leiders doeltreffender te zijn

Nieuwe PRiMAN-collega Alex Loopik helpt leiders doeltreffender te zijn

Mijn naam is Alex Loopik en ik heb mij bij PRiMAN aangesloten om leiders in organisaties te helpen om doeltreffender te zijn. Ik heb 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven in veel verschillende leiderschapsrollen binnen de ICT, de meeste jaren bij Shell. Daar is mijn interesse en ervaring in organisatie-effectiviteit en persoonlijk leiderschap gegroeid.

Waarom juist bij PRiMAN? PRiMAN heeft een aantal focusgebieden gekozen die zeer relevant zijn om organisaties en leiders bewust te maken van hun talenten. En deze talenten verder te ontwikkelen en als sterke punten in te zetten voor succes. Ten eerste de talent-management focus. Tools als Meyers-Briggs en DISC zijn mooie methodes om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en dat van anderen. Bij PRiMAN gaan we hier een niveau dieper op in met de TMA methode. Hiermee maken we onbewuste drijfveren bewust, zodat je deze als talenten op een positieve manier kunt gaan inzetten. Bij jezelf en bij je collega's of medewerkers. Het is een prachtige methode en een mooi startpunt voor een coaching traject.

Ten tweede de focus op dienend leiderschap. Deze filosofie maakt leiders bewust van drie essentiële rollen die een leider en zijn team zeker nog succesvoller zullen maken, als ze goed en oprecht worden geïmplementeerd. Ten derde heeft PRiMAN een grote set aan praktische toepasbare tools en technieken die relevant zijn voor het versterken van persoonlijk leiderschap, personeels-motivatie en organisatie-effectiviteit. Zo zijn er tools voor het maken van functieprofielen, het verzamelen van 360 graden feedback en het screenen van sollicitanten. Tenslotte heeft Jan Prins met PRiMAN een geweldig team van professionals opgebouwd waar ik graag mee ga samenwerken.

Mijn rol bij PRiMAN is om leiders te helpen met het identificeren van de obstakels voor meer succes, het begeleiden bij het formuleren van hun doelstellingen en het coachen bij de implementatie van deze doelstellingen. Het sturen op individuele- en team-verantwoordelijkheid (accountability) binnen een organisatie is daarbij voor mij ook een belangrijk aandachtspunt. Ik wil graag de kennis en ervaring die ik over de afgelopen 30 jaar heb opgebouwd gebruiken om klanten van PRiMAN gelukkiger en de wereld een beetje mooier te maken. Graag tot ziens!

- Alex Loopik

Alex@PRiMAN.nl

PRiMAN Talent Management BV

 

Ontdek de ware potentie en talenten van je werknemers

Neem nu contact op
 
1 maart 2019

Talent Management bij Centramed

Centramed groeit met Talent Management ROTTERDAM – De organisatie Centramed – verzekeraar in medische aansprakelijkheid –  heeft in 2018 een mooie groei doorgemaakt. De 11 nieuwe […]
8 mei 2018

Slecht nieuws over leiderschap, goed nieuws voor jou.

Het mooie van een 360 graden feedback analyse is dat het een veel beter beeld geeft van iemands werkelijke prestaties dan bij een traditioneel beoordelingsformulier. Beoordeling door enkel de directe leidinggevenden is natuurlijk altijd ietwat subjectief, maar als je hiernaast ook collega’s, ondergeschikten, klanten en andere externe mensen vraagt om hun observaties, dan ontstaat er automatisch een veel rijker en genuanceerder beeld. 
29 december 2017

De 3-daagse training Dienend Leidinggeven is van start!

Het mooie van een 360 graden feedback analyse is dat het een veel beter beeld geeft van iemands werkelijke prestaties dan bij een traditioneel beoordelingsformulier. Beoordeling door enkel de directe leidinggevenden is natuurlijk altijd ietwat subjectief, maar als je hiernaast ook collega’s, ondergeschikten, klanten en andere externe mensen vraagt om hun observaties, dan ontstaat er automatisch een veel rijker en genuanceerder beeld. 
29 december 2017

Nieuwe PRiMAN-collega Alex Loopik helpt leiders doeltreffender te zijn

Het mooie van een 360 graden feedback analyse is dat het een veel beter beeld geeft van iemands werkelijke prestaties dan bij een traditioneel beoordelingsformulier. Beoordeling door enkel de directe leidinggevenden is natuurlijk altijd ietwat subjectief, maar als je hiernaast ook collega’s, ondergeschikten, klanten en andere externe mensen vraagt om hun observaties, dan ontstaat er automatisch een veel rijker en genuanceerder beeld. 
18 oktober 2017

Talent en gedrag in 360 graden (Nieuwsbrief #26)

Het mooie van een 360 graden feedback analyse is dat het een veel beter beeld geeft van iemands werkelijke prestaties dan bij een traditioneel beoordelingsformulier.
14 september 2017

PRiMAN Talent Event groot succes! (VIDEO)

Gerelateerd
27 augustus 2017

Wat koop je eigenlijk bij een coachtraject?

Gerelateerd
24 augustus 2017

2 belangrijke trends voor P&O

Gerelateerd
24 augustus 2017

Leiding geven is Talent Management

Gerelateerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: