Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Bedrijven succesvoller maken door ze meer te laten sturen op de talenten en intrinsieke motivatie van hun medewerkers. Dat is waar PRiMAN voor staat. Vanuit het uitgangspunt dat iedereen talenten heeft, alleen niet voor elke functie. Wij richten ons op talent performance: het inzichtelijk, voorspelbaar en meetbaar maken van gedrag als basis ingrediënt van team en persoonlijke productiviteit.

In elke succesvolle organisatie draait het in onze visie om 3 uitgangspunten:

- vinden en binden van de juiste mensen

- deze mensen maximaal inzetten op hun talenten

- geven van richting en stellen van heldere doelen


Dit is waar wij onze klanten mee ondersteunen. Met advies, trainingen, diensten en oplossingen.

Vanaf de start van het bedrijf begin 2011 is PRiMAN gecertificeerd TMA® Partner. Als TMA® partner is PRiMAN gerechtigd in haar dienstverlening gebruik te maken van de instrumenten, producten en oplossingen van de TMA® methode.

Al onze medewerkers en consultants zijn gecertificeerd als TMA® professional. Voor de interim managers en consultants betekent dit dat zij zelfstandig talent performance trajecten kunnen (beg)leiden. Onze performance consultants hebben zich gespecialiseerd in talent assessments en performance reviews.

Sinds 1 november 2011 is PRiMAN als eerste bedrijf in Nederland ook gecertificeerd als Delivery Partner van de TMA® Methode. Als Delivery Partner is PRiMAN gerechtigd klanten te ondersteunen met:

- demonstraties & adviesdiensten

- implementatie, configuratie & customisatie trajecten

- certificerings- en gebruikstrainingen

- beheer en support

Belangrijke competenties binnen onze eigen organisatie zijn:

- Commercieel vermogen

- Klantgerichtheid

- Luisteren

- Onderhandelen

- Ondernemerschap

- Resultaatgerichtheid

- Organisatiesensitiviteit

Priman komt uit het Latijn en betekent op de eerste plaats. In het Spaans: met voorrang. De oprichter van PRiMAN is Jan Prins.