Motiverend en Inspirerend Leidinggeven

Haal het beste uit jezelf, je team en je organisatie

Welke organisatie droomt niet van medewerkers in drive, zonder dat ze in overdrive of zelfs burn-out gaan? Wij geven jou de handvatten en inzicht om dit als leider te bereiken.

In deze tweedaagse cursus leren we je de theorie en laten we je ervaren hoe je het beste uit jezelf en je mensen naar boven kan halen. Hierbij staan de wetenschappelijke inzichten van Daniel Pink over Motivatie 3.0 centraal. 

Onze methode maakt de verbinding tussen de resultaten van de organisatie en intrinsieke behoeften van zijn medewerkers: autonomie, ontwikkeling en bijdragen aan een gezamenlijk doel. Elke leider en medewerker wil in bepaalde mate zelf kunnen bepalen wat en hoe hij/zij iets doet, wil bijdragen aan iets dat in zijn/haar ogen zinvol is, en heeft een behoefte te groeien in zijn/haar vaardigheden door gebruik te maken van zijn/haar talenten. 

Wanneer je als leidinggevende deze drie elementaire behoeften bij jezelf en je mensen kan herkennen en invullen, krijg je een organisatie die met passie en drive werkzaam is. Succes is dan onontkoombaar!

Na deze cursus heb je als leider een verhoogd bewustzijn over jezelf, heb je je enkele effectieve mentale modellen eigen gemaakt en heb je naast inzicht een actieplan die je direct in de praktijk kan brengen.

Bekijk volledige inhoud en programma

PRAKTISCH

  • LOCATIE

In de Rozenhof
Lingedijk 111
4247 EH Kedichem
(Min. 10 max. 14 deelnemers)

  • DATA 

Deze training bestaat uit 2 volle dagen met avondprogramma op

Donderdag 28 juni 9:00 uur
tot vrijdag 29 juni 17:00 uur

  • KOSTEN

€1800,- excl. btw
Inbegrepen:

  • Cursusmateriaal en het boek “Dienend leidinggeven” van Roeland Broeckaert met voorwoord van Jan Prins
  • Doorlopend koffie, thee en water
  • Lunch
  • Overnachtingen en ontbijt
  • Diner en drankjes 
“Before you are a leader, success is all about growing yourself. When you become a leader, success is all about growing others.” - Jack Welch
 

VRAGEN?

Voor meer info kan je terecht bij:

Jan Prins
06-50 63 72 35
jan.prins@priman.nl

Alex Loopik
06-27 82 10 78
alex@priman.nl

 

 

Motiverend en Inspirerend Leidinggeven?

Neem nu contact op