Over Priman

PRiMAN is een organisatieontwikkeling bureau met focus op Talent Management

Wij hebben een multidisciplinair team en vervullen binnen een organisatie vanuit de positie als consultant drie rollen: coach, trainer en projectleider. Onze experts kunnen Talent Management volledig voor jullie of samen met jullie implementeren.
Maak kennis met ons team

Ons doel is om mensen binnen jouw organisatie effectiever te laten samenwerken en zo meer rendement uit de talenten van het personeel te vergroten. De experts van PRiMAN helpen organisaties een maximale inzet van de medewerkers te verwezenlijken door te sturen op intrinsieke motivatie. Dit doen wij door inzicht te geven in de talenten en drijfveren van de medewerkers en dit te koppelen aan een gepaste uitvoering. Als je weet wat mensen motiveert, dan kun je ze op de juiste plek zetten en ze op de juiste manier aansturen. Dit levert productieve en tevreden werknemers en leidinggevenden op.
Meer over talent management

Inzicht alleen is niet voldoende en ook acties ondernemen zonder inzicht levert veelal niet de gewenste resultaten op. Wij maken gebruik van de TMA®-analyse om de talenten en drijfveren binnen een organisatie in beeld brengen. Deze tool is voor ons een waardevolle basis voor het behalen van het ontwikkelingsdoel maar niet een doel op zich. Alle experts van PRiMAN zijn gecertificeerd TMA® consultant.
meer over de talentenscan

Waar veel anderen eindigen, begint de organisatieontwikkeling met PRiMAN. Bij ons staat de organisatie centraal. Privé problemen kunnen soms de oorzaak zijn van een bedrijfsprobleem en hierdoor komt ook een individuele kijk en aanpak vaak voor. Eindelijk die bedrijfscultuur verandering binnen jouw organisatie nu eens echt realiseren? Kom erachter wat wij dit jaar nog samen kunnen bereiken.
meer onze diensten

Neem contact op

CEO ZOOMIN Jan Riemens over Strategisch Selecteren op Talent met PRiMAN


Contact opnemen?
 

Ontdek de ware potentie en talenten van je werknemers

Neem nu contact op