PRiMAN is er voor alle organisaties, groot en klein, die meer uit hun medewerkers wil halen dan nu gerealiseerd wordt.

Veel organisaties willen wel ontwikkelen maar weten soms simpelweg niet waar te beginnen of hoe dit op een effectieve manier aan te pakken. Wij helpen graag mee aan het realiseren van dit ontwikkelingsdoel op een manier die het beste past bij jouw bedrijf.

De experts van PRiMAN zijn er voor jou als jij graag drive in je organisatie wil creëren en graag mensen om je heen hebt die er voor gaan. Geen enkel bedrijf heeft garantie op succes, maar je kan er wel voor zorgen dat alle mensen op de werkvloer hun best doen om er een succes van te gaan maken. Dat is uiteindelijk de allerbeste formule voor succes en levert de beste sfeer op de werkvloer op.
Kom erachter wat wij met jou kunnen bereiken

Wij hielpen al tientallen ondernemingen en organisaties bij het behalen van hun doelen door Talent Management toe te passen. De Europese Unie heeft een subsidie beschikbaar gesteld voor Talent Management en hierdoor konden wij dit bij nog meer instellingen en bedrijven introduceren, dan wel steviger op de kaart te zetten. Alle subsidie aanvragen in 2014 tot en met 2017 zijn goedgekeurd, waarmee onze klanten €10.000 voor de inhuur van onze expertise voor bijvoorbeeld Talent Management en andere HR projecten vergoedt kregen.
Subsidie voor Talent Management aanvragen

Neem contact op

Klaar om aan de slag te gaan?


Contact opnemen
 

Ontdek de ware potentie en talenten van je werknemers

Neem nu contact op