Als succesvol bedrijf worden wij nogal eens gevraagd om bepaalde activiteiten te sponsoren. Zeker bij activiteiten waarbij het leveren van een persoonlijke prestatie voor een goed doel voorop staat doen wij graag mee. Jaarlijks ondersteunen we deelnemers aan bijvoorbeeld RoPaRun (die ieder jaar langs ons hoofdkantoor komt) of Alpe d’HuZes.

 

Douwers zijn vrijwillig werkende mentoren die midden in de (Rotterdamse) maatschappij staan en zich graag willen inzetten voor kwetsbare en/of overbelaste jongeren.

Rotterdamse Douwers

PRiMAN ondersteunt de stichting die op professionele wijze de vrijwillige douwers (mentoren) aan de jongeren (coachees) koppelt. Dankzij onze inzet heeft de stichting beschikking gekregen over een eigen TMA talent portal waarmee het mogelijk is zowel de jongeren als de hun mentoren een talentenanalyse te geven. De jongere verkrijgt daarmee een beter inzicht in zijn ontwikkelmogelijkheden en de mentor kan hem/haar daar gerichter op coachen. Lees er meer over op de site van Rotterdamse douwers